Det jag inte kan nu, kommer jag inte kunna…


Nej, kan faktiskt inte riktigt hålla med där.

Som vanligt sitter jag och kämpar med Studierna. Uppdrag nr 3 ska vara inne i morgon, och det har ju självklart varit en massa saker som hindrat mig från att lägga ned den tiden som jag skulle önskat. Orken, iom förkylningen, har väl kanske inte heller bidragit till det positiva.

Men, i morgon skall det in. Det är väl i det stora hela klart… jag har svarat på alla uppgifter, men känner mig inte riktigt redo att skicka in det än. Inte alls som uppdrag 1 och 2, där jag faktiskt kände att jag kunde. Inför detta prov har jag bläddrat som 17 i formelsamlingen, slitit mitt hår och försökt hålla uträkningarna långa i skallen för att i desperation finna någon form av logik i det jag ska svara och det jag tänker. But no!

Till råga på allt så blir maken påkörd av en ”ickeuppmärksamflicka” som antagligen höll på med ngt annat i bilen, och med begränsad simultankapacitet (försök inte ens när man kör bil säg…). Som tur är klarade familjen sig, för han hade ju båda flickorna med sig.

Ah… ni som missat det. Jag har totalt tappat rösten och kan absolut inte prata. Ska inte prata. Maken brukar alltid skicka sms, men idag har han passat på att ringa (informationen om olyckan hade jag iofs INTE velat ha på sms). Jag tror det är för att han vet att jag inte kan prata, samt att han inte hör vad jag säger. Han får m a o både en och annan syl i vädret 😉

Nej… nu måste jag försöka kurera mig lite med vila.

GODNATT!!

Annonser

Om CiNsO

Historien om en förvirrad hemmafru i skogen!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s