Gotta have!


Jag gillar mitt sommarjobb skarpt. Fast jag måste säga att de supertjejer jag fått äran att jobba med den här veckan, dessvärre är de jag ska vikariera för. DET är trist!

Sen är det ju till viss del även lite negativt att jag numera ser vårt hem på ett annorlunda sätt… och jag kan inte direkt säga att dammet klivit högre upp i rang. Min avsky för damm och fläckar på väggarna (som finns där även om jag hatar dem) nu snarare kommer att eskalera till den punkt att DE SKA BORT! Positiva är, att det inte känns så jobbigt att behöva vara den som tar bort skiten 😉

Jag, som redan är en beundrare av handsprit… även funnit en ny vän i Desi-yt. LOVE it och ska definitivt införskaffa detta medel för städning hemma.

Maken och jag är dock fortfarande oense om hur det ska se ut hemma hos oss. Jag vill gärna ha vitt, ljust och mysigt ”chabby” stil… medan maken idag sjönk till botten genom att informera mig om att han gärna ville ha det lika sterilt och enkelt som på en läkarmottagning! WHAT!!!!

Så… om det blir så… så tro inte att ni kommit fel bara för att det är totalt fritt från hemtrevnad… mutter…

Kalas på agendan, sista kemiprovet skall vara inlämnat idag 23,59 senast och så skall den muntliga (holyfuckingyikes) examinationen bokas och genomföras. Skönt att sedan lägga det bakom sig, och jag hoppas innerligt att jag får ett jobb!

 

 

Annonser

Om CiNsO

Historien om en förvirrad hemmafru i skogen!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s